onsdag 26 januari 2011

Vilken härlig dag

allting befann sig på rätt ställe på rätt tid. Solen, snön, våra skidor och våra pjäxor. Äntligen blev skidturen på Saltis golfbana av. Att bära skidor och stavar och samtidigt hålla en noffe i koppel, är mer än någon klarar av, så vi tog bilen till spårets början vid golfbanans parkeringsplats. Sedan blev det en härlig tur med Ärtan lös största delen av tiden. Hon var jätteduktig och kom på inkallning och uppförde sig exemplariskt och fick tom beröm av andra skidåkare. Claes hade Frasse i flexi, ibland kunde han nästan tolka efter Frasse. Frasse var också jätteduktig och plockade upp mina vantar och gav till mig. Jag hade både godis och pipleksak, som kanske motiverade duktigheten hos båda.

På hemvägen ringde det plötsligt i Claes mobil. "Jag ser er" sa Kickan, och när vi tittade fick vi syn på en liten prick med en jättebarnvagn. Kickan och töserna var ute på lång, långpromenad och vi råkade sammanträffa. Vi firade med att äta lunch tillsammans på Tippens Kinamatstället. Se, det var en härlig dag!

1 kommentar:

  1. Se, det var väl en härlig dag! Att bara stanna upp och njuta av här och nu är modellen för lycka. Vi har det ju så bra, eller hur? Ljuset och våren är på väg. Ser fram emot vår "date" och en stunds samvaro, innan dess är det mest tennis, jobb och Gustavsbergs outlet till helgen. Ska även pröva nåt som heter LPG för mina onda muskler och leder, ska vara nåt slags bindvävsmassage på djupet. Inleds idag kl 14.00 och är en serie på fyra ggr på två veckor, sen får man väl utvärdera, är inte gratis precis! Pussa på barnbarn och hundar (och Claes med för den delen!=)så ses vi snart! Kram/Sanna

    SvaraRadera