måndag 17 januari 2011

Stackars Ärtan

ett offer för hormonerna! Hon tror att hon ska valpa och gräver och krafsar som en galning överallt. Inatt åkte hon ner i köket efter att ha grävt i min säng både ovanpå täcket och under täcket. Ibland bara vandrade hon runt ovanpå mig och nattron blev rätt dålig för samtliga inblandade. Sova i köket gillade hon inte heller utan krafs och ylningar hördes då och då.



Just nu är livet rätt jobbigt för Ärtan, hon vill helst bli buren ute. Snö och kallt går an, men blött och regnigt är avskyvärt och ska enligt Ärtan undvikas i möjligaste mån. Helst vill hon åka runt på mattes arm, men det blir ju både kallt och värdelöst som motion för henne.

3 kommentarer:

  1. Hurra, det går att kommentera! Fast det har blivit utsuddat några ggr, som sagt datorernas egen vilja måste man räkna med! Huva, så mycket sjukdomar Ni haft och bältros också som är så smärtsamt, fråga Mattias...Han har varit i Aten och försökte mms:a en bild på Athena till sit barnbarn men det var visst nåt strul på linjen där! Vi saknar Er något alldeles fantastiskt, kan vi ses?? För jag är KLAR och GODKÄND med min C-uppsats och har plötsligt en ocean av TID! Hurra, jag är så-å lycklig över detta! Frasse är kollosalt stilig i sin tröja, milde, vad duktig Du är Lotta! Förstår att Ärtis vill ha en också. Hör av Er! Kram<3

    SvaraRadera
  2. Staaaaackars Ärtan.
    Hälsar Kråkan.

    SvaraRadera
  3. Halloj, Ärtan!! Dessa hormonerna som ska ställa till det för oss tjejer av och till. Kunde vi inte bara få valpar, så vi hade kunnat visa hur duktiga vi är som mammor...?!!
    Svansvift och nosgos till dig (och resten av flocken så klart) från Dixie!!

    SvaraRadera