torsdag 13 januari 2011

Att kommentera

kan vara svårt ibland, därför har jag testat lite. Först är det bara att trycka på på ordet kommentarer, som står under inlägget. Det kan vara noll eller flera kommentarer, det ska inte spela någon roll.



Då kommer det fram en ruta som heter skicka en kommentar. När kommentaren skrivits väljer man en profil, ex. anonym eller bättre namn/webbadress, där det räcker med namnet.



Sedan kan man välja mellan att förhandsgranska eller skicka kommentar. I båda fallen kommer man till förhandsgranska och en ordkontroll, som man måste fylla i för att sedan slutligen trycka på knappen skicka kommentar.



Så är det tänkt att funka, tror jag, men med datorer kan man aldrig veta, de har en egen logik, som ibland kan vara väldigt mystisk. Det är så roligt att få kommentarer, så jag hoppas att mystiken lättat något;-)

4 kommentarer:

  1. Det funkade i profilrutan när jag valde namn/webbadress och skrev in Frasse i namnrutan och lämnade webbadressrutan tom.

    SvaraRadera
  2. -Fast ibland så måste man trycka på "skicka kommentar" flera gånger innan man kommer till den sida där man skall pluppra in "kodord".
    Så, ge inte upp.
    Ibland får man trycka "skicka kommentar" 3 gånger innan den slutgiltiga kodordssidan ploppar fram.

    SvaraRadera
  3. Datorer är tydligen inte bara mystiska utan även trögfattade:-)

    SvaraRadera