torsdag 8 april 2010

Nu har vi varit här uppe i Näsfjället en vecka. Påskhelgen var Blenda och 2 x K här också och livet var intensivt. Sedan åkte de hem och lugnet infann sig förutom att Ärtan löper och flörtar hej vilt med Frasse. Han blir så trött på henne så han vill sitta i mitt knä! Och han är ingen knähund. Det är svårt att hänga med i svängarna. Från mobboffer till eftersökt parningspartner. Stackars Frasse!

Jag tänkte lägga in en bild på vuvvarna ute i solstolarna, som de stal av oss i ett obevakat ögonblick, men datorn är för seg och bilderna kommer inte fram. Vi har hunnit med några skidturer också. Nästan fram till Lilldalsstugan och sedan fritt åk på vita vidder tillbaka. Ärtan såg ut som ett svart hjul, så fort sprang hon. Härligt!

Tiden inne tilllbringar vi med att göra om det lilla rummet med den obekväma, trånga våningssängen till barnkammare. Våningssängen har förvandlats till en kortare barnsäng och nu finns det plats för spjälsängen också. Rummet vann mycket på att översängen försvann. Bilder kommer när det går.

Solen försöker bryta fram det vore skönt med en promenad i solsken som omväxling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar