söndag 11 juli 2010

Frasses funderingar den 11 juli 2010



Visserligen har matte och husse lite svårt för sig, men idag tror jag att dom äntligen upptäckte Ärtans nya PAX-regel. Inne är det hur lugnt som helst, verkar det som. Men Ärtan regerar och det beror mest på blicken! Ärtan ger mig en blick som kan döda och då lyder jag. Människorna upptäcker oftast inte blicken, men jag har lärt mig!


Ute har Ärtan infört PAX-regeln. Den betyder att den som först kommer fram äger. Eftersom hon går i lina och jag i flexi, så kommer hon alltid fram först. Idag kom hon först fram till klipporna och vattnet vid Lundsjön. Hon gick omkring och badade och hade sig och jag fick nöja mig med en gammal lägereld, rätt så askig och smutsig, men med matpotential. Inte så illa ändå, och jag blev så klart rätt så smutsig!


Husse tyckte att jag skulle bada av mig askan och satte ner mig i vattnet, utan att veta om Ärtans PAX-regel. Hon vågade inte protestera, så där stod jag och njöt av det ljumma vattnet. Ärtan sa att jag såg ut som en trög flodhäst, men det var bara för att hon var sur.


När matte insåg att jag egentligen ville bada så började hon fatta PAX-regeln, äntligen. Och nu såg dom hur Ärtan prejade mig och tryckte bort mig från vattnet och hela tiden bevakade sitt paxade område. Ja, på fotot råkar hon preja ner mig i vattnet istället.


Jag har i alla fall paxat för bästa tiggplatsen och den tänker jag behålla!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar